Tuesday, April 12, 2011

2 warning: ini entri bergambar

tajuk entri tak bley blahh... ye ye je nak warning orang. pehal?? nak gaduh??? *mangsa split personality*

saya seorang cikgu.

subjek: bahasa inggeris, muzik dan pjk. (jgn nak buat muka xpercaya sebab badan aku 'athletic' sgt)

and anak murid saya chomel. sangat. so saja nak tepek muka2 comel diorg kat sini. (and komfem muka korang bukan salah satu daripadanya. bhahaahahhaha)


motif wat entri ni... = hati tengah bersedih. tengok gambar-gambar ini, hati leh berbunga. tak caya? jom xray hati aku, tengok dah siap ada taman negara dengan byk bunga-bunga termasuk bunga limited edition - bunga citra lestari dan bunga-bunga cinta layu di pusaraaaa... *sobss*


situasi exam 1 : kes terlebih study di waktu malam. dah ter-femes tanpa diduga. ada sapa2 nak wat jadi calon menantu???

situasi exam 2 : berlatarbelakang kan lagu 'bila resah - pakcik anuar zain' haaa... ni belum jawab soklan add maths lg nih... haha. tapi tetap chomel sgt!!!!


time ni tengah wat role-play : my family.
father: yang songkok senget
mother: pakai shawl bunga2
sister : yang pegang my shaun the sheepoo
brother: yang pegang bola.
yang lain : watak tambahan demi memenuhi kehendak teacher mereka yang bosan






2 geng kapak:

Qamarul said...

thx yer letak blog aku kat bloglist :)

::theBROKENmaiden:: said...

sama-sama

Post a Comment

komeng laa selagi anda boleh mengomeng~

Related Posts with Thumbnails