Monday, May 25, 2009

2 :: gila makan ::

lama giler x di hupdate blog ni...x laaa lama sgt. entri pendek ini dilakukan sambil aku terkejar2 kucing aku yg melarikan seekor ikan goreng..... haih, xgi pemulihan punyer kucing....aku antar tadika ari 2 ko lari...ha, ni laa jadinya kucing xgi skolah,,,wakkk lu...

oke.

aku gila makan pekasam.

SGT giler... sebaik aku x giler sampai aku makan pekasam dgn roti atau pun makan pekasam cam kopok lekor. erkk... makan dgn nasik ahh... sehari xkena mmg aku leh sakit mental tahap kronik.. pekasam die bukan cam pekasam yg masam di pasaran tertutup ataupun yg ade kat market skang ni.. die different... berbeda bangat.... siyess xtipu. ini bkn omong kosong ataupun lunch kat umang umang.

ini serius. nasik satu sudu, pekasam satu pinggan. sebutir nasik ibarat setitik peluh aku nk balancekan dgn penghadaman pekasam itu tadi. mesti korg rase yekk,,, jijiknya pekasam, i dun like it coz i'm gojess kan..??? haa....kasi pekena dulu pekasam driver abah ni, pekasam pok cik zain... terbaikk wokkk....!!!!!! pak cik zain, nex year leh jadi presiden persatuan pekasam hokeh?? huhuk...biler nk lantik boo-duck baik ni jadi duta pekasam?? haha....xhingin aku. tp aku sampai skang aku xtau ini pekasam ikan apa. aku tanya pak cik zain die kata pekasam ikan laa xkn pekasam katak lak.. saat ni aku mmg rase nk kapak je pale org tua sengal nih... hampeh! tp janji sodap....aku xpedulik ahh..

futnot: kalau kome rase pekasam xbest, aku rase lamb chop itu sucks...!! haha..

2 geng kapak:

hanem idris said...

aku ske mkn pekasam..lamb chop pn ske..sushi lg la ske..aku mmg ske mkn.haha..

tp durian mmg xleh blah..mntk maapla kpd kipas-susah-mati durian di luar sne..hehe..

::theBROKENmaiden:: said...

hahaha....aku leh agree dgn pekasam je dr list2 makan ko tuh...lain2 ak xleh tolerate... lamb chop- cholesterol yg sgt tinggi. sushi itu suxx..! haha
durian itu lazat. heaven!

Post a Comment

komeng laa selagi anda boleh mengomeng~

Related Posts with Thumbnails