Friday, August 27, 2010

4 wakenabeb!!!!

kasi rapat, kasi rapat, ni aku ada benda nak habaqq ni... gua kena beb.... kena kencing kaw kaw punya. woo... sib baik tahi xsempat kena. kalau x, mmg aku bom laa tempat berkenaan. nak tahu apa citer... ni nak citer la nih. lek luu..

ha. dengan niat yang suci murni muka penuh keazaman, nak gi tengok wayang. mmg aku ni kaki wayang yang tegar. nasib kaki aku ni mulia sket dari kaki bangku atau kaki kakakkukaku. sumpah tak cool. so tengok laa citer apa yang menarik hati sekali desssssssuppp (side efek) terpandang poster.

avatar: special edition in 3d.

perghh. aku pon macam nak buat tarian 'i got it from my momma' kat situ gak. tapi fikiran masih waras mengenangkan ramai laa makhluk tuhan yang akan muntah hijau warna-warni aidilfitri kalau aku menari gitu. dah kesian batal posa diorg.

woha! avatar ada sequel woo.. special edition 2... gila gempak. apsal aku tak tahu pon sebelum nih. dengan gaya terketar-ketar macam orang baru pas dapat result pmr, aku pon heret pak sood punya adik, beli tiket wayang. aku suruh dia beli tiket (sambil aku acu pistol kat tengkuk dia. sambil berbisik manja) 'tiket atau nyawa'. hahaha.. pedulik apa aku. hambek ko. satu tiket harga boleh dapat 4 happy meal mekdi sekali gus. mmg sungguh tak happy muka dia time 2. sekali lagi kena bisikan syahdu 'senyum atau bazooka' . lalu dia pun tersenyum. haa.. kan chomel.

kitorg pon mengensot masuk sambil dihulur spek 3d tuh. fuyoo.. ipoh ada 3d woh. (mata kedip-kedip berkaca sambil terharu pegang spek) kesian mak konah. kompem dia xleh tengok. sebab powek spek dia mmg tahap kamen rider la. 900 power kuasa kuda halilintar. kalau dia xpakai spek, dia tengok aku pon dia cakap, ' eh, siti nurhalipan. nak saiin..!!' dan aku dengan penuh bongkak akan balas, 'no komen. no picture pls. sain2 apa nih. ottograf ah. kompem tak gi tadika.' hahah.... so mcm mana dia nak pakai spek 3d kalau dia kena pakai spek dia tuh. xpe la. balik kang aku 3g kau ye mak konah. kesian kau kesepian.

yes. citer nak start.

mula cerita. sama.
tengah cerita. sama.
ending. sama.

SAMA.

SPECIAL EDITION APA JADAHNYA....!!!!!!!!!! (sambil badan aku dah berapi cam son goku bertukar jadi super saiya ) pokemon. dah kena kencing kot. aku pon tanya encik tukang-koyak-tiket. "wahai enck tukang koyak tiket, apa yang lain nya citer ni? kata special edition. apa yang special nya? korang nak kena bunuh ke?'

'dulu edition kat cinema ni xde 3d. sekarang dah ada. special la tuh. pulangkan spek balik kalau tak kami mengganas'.

jangan tanya nasib dia. mangsa bunuh dengan gunakan bazooka kelas atasan di panggung wayang yang pertama.

encik-tukang-koyak-tiket.


tiba-tiba aku tingat ashton kucer


wakenabeb!! demm

4 geng kapak:

jade said...

ptt due tulis ipoh edition
adoila.....pndai btul pau duit org
nnt mtk duit rya k
yeaaaaa.....n3 yg mkin berseri kembali
u r back...thanx yam
=)

::theBROKENmaiden:: said...

ahahhaa. 2 lah. sedih woh. xpe2. hati perlu jujur ikhlas. bukan selalu aku kena tipu. lahabau punya .....(namacinema terpaksa dirahsiakan)

yeah im back. happy? =)

sebelum ni xberseri ke? penat ai serius tau. AHAHHAA

qamaruluramaq.blogspot said...

lu kena beb.. pasni ade avatar 3 plak.. haha

::theBROKENmaiden:: said...

yang best aku tanya. ni sama dengan citer ari 2 ke?
budak-jual-tiket: xsama.dulu 2 avatar air-bender.

ko rasa nak bagi dia minum racun haiwan perosak x???

Post a Comment

komeng laa selagi anda boleh mengomeng~

Related Posts with Thumbnails