Sunday, February 20, 2011

4 eh ada lagi???

ok. pelik tapi benar.



aku update blog.


-setahu aku, aku ada suruh seorang teman untuk TOLONG delete blog ni, tapi aku xpaham kenapa ada lagi wujudnya blog ini. whahaha. aku suh dia tolong, sebab sendiri tak sampai ati nak delete. skali dia pun tak sampai ati agaknya. jadi bila hati aku dengan hati dia nak sampai....aku pun tak tahu.

hoookay, lama tak menulis buatkan banyak jus-jus otak berlumba nak muntahkan diri masing-masing. cuma aku suh jus-jus tu telan pil tahan sakit jap. so diorang boleh chillax sekejap.

mana aku menghilang? (ni soklan ada gak yang tanya, dan aku jawab dengan muka tak bersalah tanpa memikirkan masa depan, 'ala, blog dah delete'. yang sebenarnya TIDAK! SUMPAH AKU BUKAN NK MENIPU TAPI AKU MEMANG MATI HIDUP SEMULA, PASTU MATI BALIK, HIDUP BALIK LEPAS TU, PUN TAK TAHU BLOG NI WUJUD LAGI. salah kan orang yang tak sampai hati itu, ni budaknya- majid a.k.a suhaili. gi blog dia. blog dia femes macam ayam goreng mekdi! oh lazat!



oh soklan di atas tak berjawab. aku xhilang mana-mana. ada je. cuma bila rasa malas di tahap yang paling selesa dan feeling emo di tahap yang paling tahi, baik aku duk diam-diam je bagai katak di dalam gua tempurung kuakkk kuaakkkk bunyi katak itu. aku malas bagi korang baca entry-entry berbau rasa yang serba takbest! lebih pekdahnya aku main polis sentri one to jaga dengan mak cik konah.... (rindu makcik konah??? aku sumpah sikit pun tak rindu orang tua tuh. sebab dia gi makan kenny rogers tak ajak aku! bungkus kan muffin panas pun dia tak. koaajaa! )

dah. aku dah update. harap gendang gendut perut yang gendut, jangan nak makan sangat sate endut. walau sate dia hooo liaaoo! eleh. korang mana tahu endut tuh sapa. dia hensem, perut dia seksi. kenal???? aku pun xkenal.


babai. aku bz. nanti hujung tahun ni aku update plak. tu pun kalau panjang umur dan otak berada di keadaan normal.



rindu mak cik konah? ni gambar terbaru dia. eksklusifff untuk sapa yang tanya sapa makcik konah sebenarnya! hambek???!! skang ko rasakan! aku sebarkan gambar ko makcik konah!!!


presenting..... mak cik konah

cantik bukan?? sebijik macam monyet!



ni plak gambar terbaru aku yang bukan-lah-baru-sangat...




gambar hasil aku menculik dari fb kak ili. heeee. peace.


for now, so longgg.... see you next time!!! deeebo deeboo deeeee......~~~~



4 geng kapak:

LyEaDz said...

eh mcm da kurus..:)

pearl jade said...

yaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.............
aku mmg x smp ati nk delete..
seb baek ade lg blog kau...aku x kire..
ak nk bergabung dgn ko men blog..yeehaa
ak nk wt announcement seantero dunia
serius weh!!gaya penulisan ko cm cik epal
ak bce blog die teringat ko je...
i love you yaaammmmmmm

::theBROKENmaiden:: said...

ledz: MACAM jeee... padahal xde pun. siyes. ecececeee... dengar ada org nk bertonanggg... apa cerrr??

::theBROKENmaiden:: said...

majid the culprit : ahahahaha. ye laa 2 xsampai ati... aku dah konfiden ckp kat org blog ni dah jadi arwah. tapi kau laa punya pasal...

promote blog aku? xpayah laa.. blog aku sampah je weh.... blog ko femes.... aku mana layak!!! *nanggestepitangga* hahaha

Post a Comment

komeng laa selagi anda boleh mengomeng~

Related Posts with Thumbnails