Tuesday, February 22, 2011

2 i belib i can felayyyyyy.....~~

haa... ni bukan nak promote lagu R.Kelly tuh. nak cakap sebenornyaaa....


AIR ASIA WAT PROMOOOOOO!!!! weehuuu.....~ (eleh aku eksaited mcm laa dapat tiket free pon! xde.... ni aku ikhlas pomot ni. siyes... kalau korang tgk muka aku skang ni, kompem korang percaya laa ini benar-benar kejadiannn... dasyaaattttttt!!!!)




ok xpayah laa tgk dekat sangat. aku pemalu. yang penting muka aku mmg seriussss skang ni, tahap angker wa cakap lu.

ok.

ini dia... BIG SALE!! kalau dia letak small sale, jangan cakap aku, tapi mak cik kantin skolah mak aku pun xheran... kan? ko hado??? xdo nyooooo~~~



so sapa yang ada masa free tuh, ada duit lebih ke... kot laa simpan duit nak kawen tapi xjadi kawen, ha leh laa guna duit 2 bli tiket kapal terbangg... (hoishh,, jahat tol mulut. salah3. tukar) klau simpan duit nak masuk MLM pastu korang tersedar dan kembali ke pangkal jalan, apa tunggu lagi???? MOH BERCUTI WEEEHHHHHHH. (sambil wat tangan usoppp dalam hantu kak limah come back home)

cakap banyak pun tak guna. sebab aku memang tak bercakap- hanya menaip. meh nak tunjuk antara promonyaaa...





nampak?? aku pun tak nampak....! hahaha. aku malas nak resize pic nih weh. so detail-nya... ini harga flight dari KUALALALALALALA LUMPUR ke JAKAKAKAKAKARTA. pergi-balik baru RM75.OO beb!!! kalau harga TAK promo (bila air asia agak kejam) harga dia leh mencecah RM3++. hampir 4rat ahh.... ha.... kan leh jimat....?? duit lebih 2 leh laaa simpan wat shopping kat bandung ke, jakarta ke..... haaa...

kalau pergi 2, jangan lupa... kenang daku dalam duit shopping mu.....okeyh? aku pernah gi sini. so memang worth it laaa... worth it dia macam korang makan eskrim cornetto secara percuma selama setahun! kompem!!! kalau korang tak rasa mcm tuh, xpe. aku belanja korang makan eskrim pop warna pepel. ala eskrim 20sen yang leh patah 2 tuh.... (dulu time skolah, selalu berangan nak jadi ahli karate sebab berjaya patahkan eskrim tuh... bhahahhaha)


ok. itu saja dari saya yang tolong promo air asia big sale nih. haha. so sapa-sapa yang dah ter-racun nak bli tix skang, bley laaa berbuat demikian di laman web air asia nih http://www.airasia.com. banyak lagi destinasi yang korang boleh pilih... kalau tak nak gi obersii sebab xde passport, leh laaa gi around malaysia. malaysia pun best apa. tapi xpayah la berangan nak datang ipoh naik airasia. aku sentet kepala lutut korang nanti. tahu? dan jangan tanya aku kenapa???!!!!!!! ok fine. aku emo. sekian.



dats all from me. okbaiii......!!!!


2 geng kapak:

Qamarul said...

best2 aku ske g bandung.. awex lawa.. hahaha

::theBROKENmaiden:: said...

kan??? lawa kot....
pas2 barang cam murah2
nafsu shopping syaiton nirojimmm habaq hang!!!
hahaha

Post a Comment

komeng laa selagi anda boleh mengomeng~

Related Posts with Thumbnails