Saturday, July 10, 2010

2 bersalin kulit

haha.. blog yang diberi nafas baru. cuba tarik nafasssssssss.... tahan.

dapat bau x? bau benda baru mcm ko baru beli selipar jepun kat kedai 2ringgit pas2 ko cuba try bau... 'bau kedai' bak kata orang. kata monyet? sumpah aku tak tahu.


oh lupa. lepas nafas...
patut muka masing-masing dah naik biru.


kenapa rasanya aku wat blog aku mcm ni? sbb nampak laa matang sket? hahaha.. nmpk x? kalau tak nampak, pendek bulu hidong... hahaha... well. umur dah meningkat, xkan rupa blog mcm budak sekolah menengah yang baru mengenal erti macam-mana-nak-isi-borang-upu. kan? so kena laa berubah mengikut peredaran semasa.


entri pendek je. saja nak kasi tahu. kalau xbagitau. kang xpasan plak. ingat senang aku berhempas pulas dan memerah jus-jus otak terakhir aku dalam otak aku sendiri. seb baik aku tak tumpang memerah jus otak makcik konah. mmg buruk cam haram laaa blog aku. oh, bukan nak kata blog aku cantik pon.

tapi masih blur lagi. bodoh sebenarnya. aku masih xjumpa word 'new post' kat blog skin aku. hahaha... so nak sign out pon sumpah aku tak tahu kat mana... hahaha.. kan? pandai x???


**patut UPSR aku xdpt semua A**


nak tgk citer ni... anyone? kalau xnak teman pon xpe, belanja aku pon dah cukup. haha

2 geng kapak:

pearl jade said...

yam,cmne u wt ek?
smp sume widget 2 x hilang?

::theBROKENmaiden:: said...

ahhahaha...

aku ingat aku je yang UPSR xdpt sume A. ahhaha.. xpe2... aku pon xtahu aku wat apa... tetiber je jadi. bley x cam2.. hahaha

simple je sebenarnya.. ko ingat aku pandai sangat ke. jap eh ai cr link. u wedemenet.

Post a Comment

komeng laa selagi anda boleh mengomeng~

Related Posts with Thumbnails