Sunday, July 11, 2010

4 bosan di kamar syahdu

hasil kebosanan tegar. hahaha...

hari ni mmg sumpah bosan. dengan aku melakukan beberapa kesalahan tegar sebagai pengumpul lemak sejati dan godaan makanan-makanan yang bagai teman sejati pada nafsu makan yang mmg dah macan haram sejak azalinya.... okeh. esok puasa. esok senam. esok. esok. esok. (moga godaan encik katil dan cik bantal tak begitu menggila)



okelah. disebabkan kebosanan melampau, aku pon dengan niat murni dan penuh dedikasi telah melakukan satu kerja yang amat mencabar minda : membongkar apa yang ada dalam beg sandang aku. perghh... bukan calang2 orang dapat membongkar misteri ala2 angker ni sbb mmg ko niat nak belanja aku makan mekdi selama sebulan berturut-turut pon, blom tentu aku nak bagi korang selongkar... wahhaha.... ok. meh kita tgk apa benda yang aku jumpa.. cheng cheng chenggggggggggg........~~~ (mcm opera cina laa plak......)


apa yang ada???? cekedaaaauuttt..........!!
1. hand sanitizer (dari zaman H1N1 aku pakai xabes2... pernah tipu pakcik sood kata ni air penyejuk hati. berbotol2 org tua tu beli. wahahaha)
2. pen hitam (kata pelajar... kompem laa ada pen. **sapa punya aku cilok tak tau**)
3. starter pek celcom. ni ntah musim bila punya number aku pon tak tau. hahaha
4. gula-gula (lecture yang bosan, ini laa ubatnya)
5. shades pasar malam xde jenama
6. ubat sembur-sembur kat kaki supaya kaki tak mengeluarkan bau busuk mcm ikan basi kat pasar borong (sumpah aku tak tahu apa nama dia)
7. deep healing- mmg deep ahh. ni sbb tragedi aku jatuh mcm nangka wangi kat audi masa kissm. hailaaa nasib....
8. cd printer (ntah zaman mana dtg cd ni aku pon tak tahu)
9. hp soni eriksen merah. (hp ni ok lagi. tapi ada button mcm jensen button. xleh guna. rosak gak laa 2,,3 sen. nak trade in dgn makcik konah. rm1000. kompem dia tertipu kalau aku kata hp ni mcm bleckberi)
10. glade apa benda aku pon tak tahu. 2 sebenarnya sepupu aku punya. aku terrrrrambek wat harta. tapi xbukak pon lagi. nanti aku pulangkan. **siyes, tak tipu**


ha cukup laa list top 10 aku. mencabar kan??? harus laa... dulu aku pmr, sejarah aku B. sbb 2 beg aku tunggang langgang. (apa kaitan? cikgu sejarah 2 xsuka aku kot)

cakap banyak tak guna. saja nk tunjuk teaser sket. dah lama simpan hajat nak wat tapi last2 mmg jadi pekasam je ahh jwbnya.... ho ho ho... hint: wishlist 001 dan 003 dah xleh pakai. saya dah ada ini.........!!!!!


teaser je... hahaha.. pandai-pandai laaa teka... wahahah

4 geng kapak:

pearl jade said...

yam,deep healing ke deep heating?
heheh
ala yam tipu!!!!shades pasar malam konon
menyampah aku...hahahahhahaha

uix,ak nk teka teaser 2 boleh?
hahahahaha..ape adiahnye???

::theBROKENmaiden:: said...

deep heating... salah plak... wahahaha.. aku kan rabun. ko nih pon.

wer weerrr... pasar malam laaa derrrr... ko nih ponnn....

xpayah teka!!! hadiah ko pon aku hutang lagi.... ko jgn nak mengada... aku tak anjurkan pon apa2 pertandingan teka dan menang....

pearl jade said...

ha 2la...spek cntik2 xnak pakai..kan da xnmpk..hehe
contact lens pn byk skrg..pakai jela...huhu

hep hep!!xbaik tipu....smp ati ckp psr malam pny..hahaha

hahaha.....byk btul ak nk tuntut adiah ni..dl jdi fllower ke 1o pn ta dpt adiah lg..hahaha

::theBROKENmaiden:: said...

cantik ke? xde lee... siyes ahhh... psr malam. hek eleh. tipu wat pe.... ho ho ho...

adiah 2 laa yg aku ckp 2.... adiah dah ada.... tunggu nk bagi je

surprise!!!!!!!!!

Post a Comment

komeng laa selagi anda boleh mengomeng~

Related Posts with Thumbnails