Sunday, August 22, 2010

2 buletin cencorot

selalu kalau dalam entri aku kalau korg perasan laa, slalu ada aku femeskan si cencorot nih. aku bukan laa manusiayang dibayar royalti oleh persatuan cencorot sedunia sbb cuba femeskan nama diorg nih.. (sbb malang bagi diorg blog aku haram tak femes pon. aku bukan hamis jalikha) haha. gotcha!

ada gak yang cuba tanya aku 'eh, cencorot 2 apa?' ok. aku ingat otak aku dah kategori sebu dah rupanya ada yang sebu lagi. aku jawab simple je. biasa laa... orang tak berapa pandai mcm aku nih mmg jawab se-simple yang boleh bagi mengelak sebarang soalan lanjutan yang bakal wat ati aku panas. aku jawab dengan suara merdu sopan santun cam hulk hogan..

'google'.

dan aku pon dengan terketar-ketar google gak. ok cencorot 2 ala2 cam phamily tikos laa.. adik beradik sepupu sepapat pat pat siki kau aku lipat. haa. tapi aku tak tahu laa keturun ni belah mak ke belah ayah tikus. nak tahu nanti korg tanya sendiri.

tapi yang aku paling panas hati tahap gunung berapi kepundenparang sekeperrr nya bila aku try google untuk 'cencorot' aku jumpa ini :


demm!!


2 bukan gambar aku ke? WTF!! sumpah aku bukan sedara belah pak menakan cencorot. wohh...

jutaan terima kasih laa buat encik google yang buat aku rasa cam nak jadi mangsa bunuh je di waktu pagi begini. kalau budak tadika gi google search word cencorot untuk kajian thesis beliau, pastu diorg terserempak ngan aku. kan diorg berebut nak minta otograff aku. cencorot femes laa katakan. hahahha

(cuba cari cencorot gojuzz, mana tahu keluar gambar aku sorg je. haahahhaha. the one and only... cantik bukan?? macam setan.)


ada sapa2 nak bunuh aku?

2 geng kapak:

LyEaDz said...

hahaha..cencorot dgn anda kan da sebati..haha

::theBROKENmaiden:: said...

hahaha... biasa laaa tuh.... huhuhu

Post a Comment

komeng laa selagi anda boleh mengomeng~

Related Posts with Thumbnails